Erna Elo

Minš

Taustatietoja

Olen naimisissa oleva diplomi-insinööri, merkonomi, matemaattisten aineiden opettaja ja kahden lapsen äiti.

Synnyin 1960-luvun puolivälissä Tampereella. Elämäni ensimmäisen vuoden asuin Pispalassa äitini kotitalossa isäni, äitini ja mummuni kanssa. Tämän jälkeen paikka jäi mummulaksi, kun muutimme keskikaupungille. Suurimman osan lapsuudestani ja nuoruudestani elin kuitenkin Kangasalla.

Saarijärvelle muutin työn perässä 1994, vienti-insinööriksi Finn-Rotor Oy:lle. Vuonna 2000 minut nimitettiin lisäksi yrityksen ympäristövastaavaksi. Myöhemmin vaihdoin alaa. Vähän yli puoli vuotta hoidin matematiikan, fysiikan ja kemian lehtorin virkaa Vihdissä, mutta palasin Saarijärvelle perheeni pariin keväällä 2011.

2011-2012 opiskelin fysiikkaa Jyväskylän yliopistossa saadakseni opettajana lukiopätevyyden. Sen jälkeen olen hoidellut peruskoulujen yläluokkien matemaattisten aineiden viransijaisuuksia Kyyjärvellä, Kannonkoskella ja Kivijärvellä. Työsuhteiden välillä touhuan monenlaista kotona, lasteni kanssa ja harrastuksissani sekä etsiskelen uutta työpaikkaa. Vähän rajoittaa se, että en enää halua olla viikkoja poissa lasteni luota. Kivijärvi, Kyyjärvi, Kannonkoski, Karstula, Äänekoski, Uurainen ja Jyväskylä ovat mielestäni kohtuulisen ajomatkan päässä Saarijärvestä. Toki silloin tällöin voi käydä pidemmälläkin. Minusta oli todella mukavaa osallistua leirikouluun Muoniossa ja luokkaretkeen Pariisissa. On kuitenkin eri asia olla muutama päivä tai viikko jossakin kuin muuttaa sinne kokonaan. Arvostan myös hyviä yöunia, joten esimerkiksi kolmivuorotyö ei houkuttele. Eipä sitä opetusalalla taideta juuri käyttääkään, mutta ajattelen tässä voivani yhä tehdä muitakin töitä.

Yhteystiedot

Erna Elo
erna.elo(a)elot.net
GSM.050-68066

http://erna.elot.net/
2-helmi-2016 09:07 AM